Kako si? (Zagreb : [s. l.], 2020)
Platforma studenata Odsjeka za psihologiju, Filozofskog fakultet u Zagrebu s korisnim i provjerenim psihoedukativnim sadržajima i savjetima za nošenje sa životom u vrijeme koronavirusa.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: https://kakosi.ffzg.unizg.hr
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 22.10.2020.)
Keywords: Savjetovanje za mentalno zdravlje; Psihički poremećaji -- Prevencija