Gradska knjižnica Ivanić-Grad - Gradska knjižnica Ivanić-Grad (Ivanić-Grad : Gradska knjižnica Ivanić-Grad, 2016)
Web-stranice gradske knjižnice.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 20.10.2020.)
Keywords: Gradska knjižnica Ivanić-Grad; Narodne knjižnice -- Ivanić-Grad