Zabavno veče : uz sudjelovanje HORPD "Golub" Bjelovar. (Bjelovar : NK Slaven, 1953)
U središtu plakata ilustrirani prikaz nogometne lopte unutar koje je smješten prikaz nogometaša. Tipografija tekstualnog dijela plakata u crnoj i crvenoj boji na zelenkastoj podlozi plakata. Prihod od priredbe namijenjen je za nabavu rekvizita za predstojeće prvenstvo 1953/54
Keywords: Litografija; Sportski plakati