Krk ([Krk?] : Multimedijalna udruga Krčka beseda)
Nezavisni portal Otok Krk na kojima se mogu pronaći informacije i vijesti iz Primorsko-goranske županije, Hrvatske i svijeta, ali prvenstveno s otoka Krka.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 7.10.2020.)
Keywords: Krk (otok) -- Vodiči