Hrvatsko turska udruga prijateljstva (2020)
Web-stranice udruge građana osnovane radi razvijanja, njegovanja i promicanja svestrane suradnje između hrvatskog i turskog naroda, odnosno Republike Hrvatske i Republike Turske na kulturnom, umjetničkom, gospodarskom i svim drugim poljima društvenoga djelovanja od obostranog interesa.