Fran Lhotka: Đavo u selu - Artresor studio (HNK, 1991)
Reprodukcija djela Ivana Lovrenčića za zastor HNK u Zagrebu. Unutar središnjeg kružnog oblika i polukružnih koji ga dodoruju smješteni su različiti muški i ženslki likovi, arhitektura sela, crkve, bunara u samom središtu prikaza.