Krešimir Šipuš: Mlada žena = Zoran Juranić: Govori mi o Augusti - Fabijanić, Damir, fotograf (Muzički Biennale, 1999)
Reprodukcija slike autorice Nives Kavurić Kurtović s prikazom žene s dva lica, golih grudi