Anton Pavlovič Čehov: Galeb : HNK Split, Splitsko ljeto, 40. godišnjica umjetničkog rada Zlatka Crnkovića - Artresor studio (HNK, 1998)
Reprodukcija crteža Josipa Vanište - Čehovljev portret s naočalama