Betina film festival - Betina film festival (Betina) (Betina : Betina film festival, 2019)
Web-stranice filmskog festivala hrvatskog i međunarodnog filma koji je orijentira na promicanje hrvatske kinematografije, prezentaciju kratkog međunarodnog filma, edukaciju o filmu te istraživanje filmske umjetnosti.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: https://www.betinafilmfestival.com
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 15.9.2020. ; zadnji opis prema verziji dana: 17.5.2021.)
Tekst na hrv. i na engl. jeziku.
Keywords: Filmski festivali -- Betina (Tisno); Hrvatska kinematografija -- 2010.-2020.; Igrani film -- 2010.-2020.