Simfonijski orkestar Austrijskog radija, Beč : 73/74 sezona - Straža, Vladimir (Zagreb : Koncertna direkcija, 1973)
Ljubičasta tipografija na podlozi plakata koja je oblikovana gušće i rjeđe raspoređenim tirkiznim točkama na bijeloj podlozi
Keywords: Glazbeni plakati