Cafe-Theatre Bagatella vam Predstavlja: Talk-show Marko Mikulandra = Večeras u Cafe-Theatru Bagatella "Čarolija glume", u glavnoj ulozi Pero Kvrgić - Straža, Vladimir (Zagreb : Cafe-Theatre Bagatella, 1970)
Na lijevoj polovici plakata reproducirana fotografija Marka Mikulandre, a na desnoj Pere Kvrgića
Keywords: Serigrafije; Kazališni plakati