Tonka Petrić : izložba slika - Baković, Branimir (Zagreb : Galerija "Zagreb" Hotel Inter-Continental, 1980)
Reproduciran linijski crtež ugljenom s osebujnim prikazom bicikla, ženske figure i mjeseca
Keywords: Serigrafija