Zapisnici sa sjednica tabora Ustaške mladeži Vukovar (srpanj 1942. - travanj 1943.) - Macut, Petar (Array, 2020)
Autor donosi zapisnike sa sjednica tabora Ustaške mladeži u Vukovaru od srpnja 1942. do travnja 1943. godine. U zapisnicima se nalaze podatci o djelovanju lokalne organizacije Ustaške mladeži u Vukovaru u razdoblju nešto kraćem od godine dana iz kojih se može dobiti dojam o intenzitetu, kvaliteti, preferencijama i načinu na koji je tabor, kao osnovna teritorijalna ustrojbena jedinica organizacije Ustaške mladeži, administrirao i vodio mušku i žensku mladež grada Vukovara od 7 do 18 godina. Zapisniku prethodi kraće objašnjenje ustroja i djelovanja Ustaške mladeži, te su dodatnim bilješkama uz tekst objašnjeni neki važniji momenti i informacije koje ovi dokumenti sadrže.