Domovinski rat u hrvatskim znanstvenim časopisima - Godić, Darjan (Array, 2019)
Autori analiziraju kako se u vodećim društveno-humanističkim znanstvenim časopisima u Hrvatskoj obrađivala tematika Domovinskoga rata. Kronološki je rad podijeljen na dva razdoblja: od 1991. do 1999. te od 2000. do 2018. godine. Rad ne sadržava bibliografiju znanstvenih i stručnih radova na temu Domovinskoga rata, nego samo one najvažnije koji su, prema mišljenju autora, pridonijeli boljem razumijevanju Domovinskoga rata.