ZGizbori (Zagreb : Gradska skupština, 2020)
Web-stranica Gradskog izbornog povjerenstva Grada Zagreba.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 6.7.2020.)
Tekst na hrv. i na engl. jeziku.
Keywords: Lokalni izbori -- Zagreb; Zagreb -- Politika i vlast -- 21. st