Tečajevi stranih jezika : za odrasle i omladinu... (Radničko sveučilište "Moša Pijade", 1977)
Žuto narančasti plakat s bijelom tipografijom. Uz desni rub plakata karikaturalan prikaz muškarca koji u rukama drži Guide