Porodično stablo Arsen Dedić - Bourek, Zlatko ([Zagreb] : [s. n.], 1976)
U dvanaest sličica ispričana priča pjesme Porodično stablo Arsena Dedića o jabuci koja je pala sa porodične kruške...
Keywords: Sitotisak; Glazbeni plakati