Gruntovčani : TV serija u boji na velikom ekranu (Kino August Cesarec, 1976)
Fluorescentno roza plakat s tipografijom crne boje. Portretna fotografija glavnog glumca Sagnera smještena je u gornjoj polovici plakata. U donjem dijelu plakata raspored događanja, prikazivanje serije u pet dijelova