Centar za istraživanje hrvatskog iseljeništva - Centar za istraživanje hrvatskog iseljeništva (Zagreb) (Zagreb : Centar za istraživanje hrvatskog iseljeništva, 2018)
Web-stranice centra osnovanog s ciljem promicanja i razvoja odnosa između Hrvata u domovini s onima u iseljeništvu.
Pristup: World Wide Web; ranije dostupno na URL: https://cro-diasporacongress.com
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 19.6.2020.; zadnji opis prema verziji dana: 7.6.2021.)
Keywords: Hrvatsko iseljeništvo