Umjetnost kasnog baroka u Splitu : Izložba Regionalnog zavoda za zaštitu spomenika kulture u Splitu uz međunarodni9 znanstveni simpozij "Ardelio della Bella S. I. - život i djelo" (Regionalni zavod za zaštitu spomenika, 1988)
Reproducirana stranica iz Psaltira koji je oslikao Fra Bone Razmilović, iz 1675. godine.