Nezavisna lista Stipe Petrina - Nezavisna lista Stipe Petrina (Primošten) (Primošten : Nezavisna lista Stipe Petrina, 2019)
Web-stranice nezavisnog kandidata Stipe Petrine.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 15.6.2020.)
Keywords: Nezavisna lista Stipe Petrina (Primošten); Političke stranke -- Hrvatska -- 2020.-2025.