Društvo sportaša veterana i rekreativaca (Društvo sportaša veterana i rekreativaca, 2015)
Web-stranice društva koje radi kvalitetne pripreme i provedbe projekata i programa iz područja sustava sporta, zdravstva, kulture i gospodarstva.