[Kazališne cedulje sezone 1883-1884] (Narodno zemaljsko kazalište u Zagrebu, 1883)
Sadrži plakate s dnevnim programima predstava Narodnog zemaljskog kazališta u Zagrebu u sezoni 1883/1884., kao i gostovanja u Osijeku.