[Ivan Zajc st., ostavština] - Zajc, Ivan, st. (1823)
Ostavština sadrži autografe i prijepise skladbi Ivana Zajca starijeg uvezanih u knjige.
Ivan Zajc stariji (1800. -1854.) bio je vojni kapelnik, dirigeni i skladatelj. Otac je poznatijeg Ivana Zajca mlađeg.
Keywords: Partiture