Domovinski pokret - Domovinski pokret Miroslava Škore (Zagreb) (Zagreb : Domovinski pokret, 2020)
Web-stranice političke stranke desnog bloka koja je osnovana radi promicanja demokratskog uređenja Republike Hrvatske, osiguranja ravnopravnosti, sloboda i prava, gospodarskog i kulturnog napretka i socijalnog blagostanja.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 27.5.2020. ; zadnji opis prema verziji dana: 1.6.2022.)
Keywords: Domovinski pokret Miroslava Škore (Zagreb); Političke stranke -- Hrvatska -- 2020.-2025.