Lokalni izbori 2017. (2017)
Zbirka okuplja web-stranice na temu izbora članova predstavničkih tijela jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave i izboraopćinskih načelnika, gradonačelnika i župana te njihovih zamjenika.