Potres u Zagrebu 2020. (2020)
Zbirka okuplja web-stranice koje dokumentiraju zbivanja vezana uz potres, jačine 5,5 stupnjeva po Richteru koji se dogodio u u Zagrebu u nedjelju, 22. ožujka 2020. godine.