Poljska kulturna udruga "Mikołaj Kopernik" u Zagrebu - Poljska kulturna udruga Mikolaj Kopernik (Zagreb) (Zagreb : Poljska kulturna udruga "Mikołaj Kopernik" u Zagrebu)
We-stranice udruge poljske manjine koja predstavnike poljske narodnosti i njihove prijatelje, promiče poljsku kulturu i običaje te surađuje s Europskom unijom zajednica Poljaka.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 18.5.2020.)
Keywords: Poljska kulturna udruga Mikolaj Kopernik (Zagreb); Poljaci -- Zagreb -- Intelektualni život; Poljaci -- Zagreb -- Društveni život i običaji