Vjesnik za arheologiju i historiju dalmatinsku (Split : Arheološki muzej, 1920)
Stručno glasilo Arheološkog muzeja u Splitu.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s nasl. zaslona
Digitalna preslika
Opis prema god.97(2005).