Memorabilika časopis za povijest, kulturu i geografiju Like (jezik, običaji, krajolik i arhivsko gradivo). (Gospić : Državni arhiv ; Zadar : Sveučilište, 2019)
Časopis za povijest, kulturu i geografiju Like.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Keywords: Lika (Hrvatska) -- Povijest -- Serijske publikacije; Lika (Hrvatska) -- Kultura -- Serijske publikacije; Lika (Hrvatska) -- Geografija -- Serijske publikacije