Putovima Frankopana (Primorsko-goranska županija, 2020)
Web-stranice projekta koja se bavi promicanjem kulturno-turističke rute koja objedinjava prirodnu, kulturnu, gastronomsku i turističku ponudu primorskog zaleđa i Gorskog kotara.