Nekoliko napomena o sintaksi Dragutina Antuna Parčića u Grammatici della lingua slava (illirica) - Morić-Mohorovičić, Borana (Array, 2019)
U radu se prikazuju i komentiraju sintaktičke napomene koje Dragutin Antun Parčić zapisuje u Slaganju, prvom dijelu sintakse u Grammatici della lingua slava (illirica) (1873., 21878.). Parčićev se sintaktički nauk uspoređuje s Veberovim u djelima Skladnja ilirskoga jezika (1859.) i Slovnica hèrvatska za srednja učilišta (1871).