Zaposli se u Hrvatskoj! (Hrvatski zavod za zapošljavanje, Ministarstva rada i mirovinskoga sustava, 2021)
Web-stranice mjera pokretanja posla, zapošljavanja i edukacije nezaposlenih Hrvatskog zavoda za zapošljavanje te Ministarstva rada i mirovinskoga sustava.