Zavod za javno zdravstvo "Sveti Rok" Virovitičko - podravske županije (Zavod za javno zdravstvo "Sveti Rok" Virovitičko - podravske županije, 2020)
Web-stranice javnozdravstvene ustanove koja obavlja javnozdravstvenu djelatnost sukladno zakonu o zdravstvenoj zaštiti.