Zavod za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije (Zavod za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije, 2020)
Web-stranice javnozdravstvene ustanove koja obavlja javnozdravstvenu djelatnost sukladno zakonu o zdravstvenoj zaštiti i Nacionalnoj strategiji razvitka zdravstva Republike Hrvatske