Millenium Photo by Strikoman : 5. moto susret bikera - Strikoman, Šime ([s. n.], 2003)
Fotografija snimljena s povišene točke očišta s prikazom mola ispunjenog motoristima. U donjem desnom uglu otisnuta fotografija Vodica iz zraka