Nacionalna i sveučilišna knjižnica 1607.- 2007. - Ljubičić, Boris (Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu, 2007)
Plakat za 400 godišnjicu knjižnice. Sastoji se od 400 vizualnih isječaka knjiga, crteža i ostale raznolike građe knjižnice, poredanih u 12 horizontalnih redova, pojedini isječak za svaku godinu