Zavod za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije (Zavod za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije, 2020)
Web-stranice zdravstvene ustanove za obavljanje javnozdravstvene djelatnosti na području jedinice područne (regionalne) samouprave.