Zborovi Jakova Gotovca : Koncert u povodu dodjele zlatne plakete Prosvjetnog Sabora SRH Jakovu Gotovcu - Straža, Vladimir (Koncertna dvorana "Vatroslav Lisinski", 1975)
Reproduciran crtež portreta Jakova Gotovca, otisnut na žutoj podlozi plakata. Uz lijevi rub plakata popis zborova i dirigenata