Zavod za javno zdravstvo Bjelovarsko bilogorske županije (Zavod za javno zdravstvo Bjelovarsko bilogorske županije, 2020)
Web-stranice zdravstvene ustanove za obavljanje stručnih i znanstvenoistraživačkih zdravstvenih djelatnosti iz okvira prava i dužnosti jedinica područne (regionalne) samouprave na području javnozdravstvene djelatnosti.