Baletni studio Franka Hatze Kuljiš : upis... 1979. ...u prostorijama Studija - Straža, Vladimir; Garbin, Ljubomir (Baletni studio FHK, 1979)
Dvije fotografije s prikazom djevojčica u baletnom studiju, otisnutih u crveno - svijetlo-zelenom rasteru. Gornja fotografija prikazuje tri djevojčice, a donja osam djevojčica uz šipku za vježbanje. Tipografija plavim pismenim znakovima uz gornji rub plakata.