Muzički Biennale Zagreb 1975 = Festival International de Musique Contemporaine Zagreb - Straža, Vladimir (Zagreb : MBZ, 1975)
Linijska geometrijska kompozicija svijetlim i tamno plavim tonovima. Tipografija zelenom bojom
Keywords: Glazbeni plakati