Germanistica Euromediterrae : GEM : međunarodni časopis za euromediteransku germanistiku = Internationale Zeitschrift für euromediterrane Germanistik = international journal of euromediterranean german studies (Odjel za germanistiku Sveučilišta u Zadru, 2020)
Međunarodni časopis za euromediteransku germanistiku te stavlja Sredozemlje u središte pažnje germanističkih istraživanja.