Grgić-Kabiljo: Jalta, Jalta - Straža, Vladimir; Novković, Saša (Zagreb : Kazalište Komedija, 1971)
Reproducirana crno-bijela fotografija članova ansamla sa Sandom Langerholz u glavnoj ulozi. Naslov istaknut crvenom bojom
Keywords: Serigrafija; Kazališni plakati