Smjehuljica u Lisinskom - Stojaković, Branko, scenograf (Zagreb : Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski, 1975)
Stilizirani prikaz "nasmiješenog" bora sa šeširom, cipelama, uokolo kojeg bijele točke - pahulje snijega i avion u lijevom gornjem uglu plakata
Keywords: Kazališni plakati