Knjiga sažetaka Book of abstracts (Zagreb : Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa = Croatian Society of Chemical Engineers, 2020)
Članci sa Susreta mladih kemijskih inženjera.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
2020 urednici: Igor Dejanović, Domagoj Vrsaljko, Krunoslav Žižek; 2022: Krunoslav Žižek, Zvonimir Katančić, Marin Kovačić.
Publikacija u formatu PDF.
Tekst na hrv. i na engl. jeziku.
Opis prema 13(2020) ; zadnji opis prema 14(2022) dana: 22.4.2022.
Keywords: Kemijsko inženjerstvo -- Serijske publikacije