Prijepisi raznh pisama i tekstova izrađeni za Vatroslava Jagića - Pintar, Luka, filolog
Početkom 20. stoljeća Luka Pintar prepisao je različite tekstove pronađene uz pisma raznih osoba poslana Vatroslavu Jagiću na papiru različite veličine, i to latinicom, ćiriličnim kurzivom i glagoljičnim ustavom. Pod br. I/5 nalaze se i prijepisi pojedinih dijelova glagoljičnih tekstova.