Baletni studio Franka Hatze Kuljiš : upis...1977. u prostorijama Studija.. - Straža, Vladimir; Garbin, Ljubomir (Baletni studio FHK, 1977)
Fotografija djevojčica u baletnom studiju otisnuta u crveno-ružičastom rasteru. Tipografija svijetlo plavim pismenim znakovima