Hrvatski veterinarski vjesnik : Kroatischer veterinaermedizinischer Anzeiger = Croatian veterinary report (Hrvatska veterinarska komora Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2020)
Časopis na temu veterinarske medicine.