Geografski horizont stručno-informativni časopis za geografiju (Zagreb : Hrvatsko geografsko društvo, 2018)
Časopis koji objavljuje stručne radove iz geografije i srodnih znanstvenih područja.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Od god.64(2018) glavni urednik: Mladen Maradin.
Opis prema vol.65,no.2(2019) ; zadnji opis prema vol.67,no.1(2021) dana: 8.6.2022.
Keywords: Geografija -- Serijske publikacije